Osatina Grupa d.o.o

Izdvojeno:

 

Proizvodnja povrća u stakleniku

Svjesni trenda poskupljenja svih oblika energije i u želji da iskoristimo...

 

20 godina poslovanja

Ove godine Osatina bilježi 20. obljetnicu poslovanja. Tom prigodom, upravn...

 

Bio-plin

Osatina Grupa d.o.o. realizirala je izgradnju dvaju bioplinskih postrojenja...

Certifikati i priznanja

Zlatna Kuna
Zlatna kuna HGK, za uspješnost u poslovanju i doprinos hrvatskom gospodarstvu

Tvrtka Gazela
Tvrtka gazela (business.hr)

Politika kvalitete

Politika kvalitete (ISO 9001:2000 / HACCP)
OSATINA želi i dalje razvijati, primjenjivati i trajno poboljšavati sustav kvalitete u skladu sa zahtjevima međunarodne norme ISO 9001 na nivou cijele tvrtke, te HACCP sustavom u dijelu proizvodnje mesa, mlijeka i stočne hrane.

U poljoprivrednoj djelatnosti i dalje želimo biti lider svoje regije. Svakodnevna komunikacija s komitentima, poznavanje svakog pojedinog gospodarstva uključenog u poslovanje, osigurava nam sigurno poslovanje i čvrsti položaj u regiji.

Stalna nam je briga poboljšavati naše proizvode, usluge i poslovne procese. Težit ćemo stvaranju trajnih odnosa s kupcima temeljnih na zadovoljavanju i nadilaženju njihovih potreba putem traženja optimalnih cjelovitih rješenja.

Kvaliteta nastaje na svakom radnom mjestu - u proizvodnji, distribuciji, upravi. Svi djelatnici tvrtke uključeni su u ostvarivanje ciljeva politike kvalitete te imaju primarnu odgovornost za kvalitetu vlastitog rada, sukladno utvrđenim odgovornostima i ovlaštenjima. Želja za pobjedom i timski rad u centar naših aktivnosti stavlja stalno poboljšavanje učinkovitosti sustava upravljanja. Težimo da budemo najbolji u onome što radimo, usredotočujemo se na ono što je važno za izgradnju našeg poslovanja, marki i ljudi.

Dostizanje zadane razine kvalitete i poboljšanja postiže se stalnom kontrolom, otklanjanjem uzroka ne-kvalitete i provedbom preventivnih mjera što uključuje stalnu izobrazbu, modernu tehniku i tehnologiju, modernu organizaciju i način upravljanja.

Kao izraz trajnog opredjeljenja za poslovanje po načelima međunarodnih normi nastala je odluka o uvođenju i primjeni sustava kvalitete. Politiku kvalitete primjenjujemo kako bismo povećali ugled tvrtke, te ostvarili radnu okolinu u kojoj vladaju stručnost, kreativnost i zadovoljstvo.

Sustavnim komuniciranjem kroz sve poslovne procese prepoznali smo nove strateške ciljeve, a oni su: moderni tehnološki procesi, kvalitetne sirovine i proizvodi, znanje i stručnost, te poslovanje prema načelima održivog razvoja.

Stoga u cilju racionalnog korištenja najboljih izvora energije i sirovina, gospodarenjem otpadima i zadovoljavanjem međunarodnih normi Osatina pokreće nove projekte k ostvarenju tih permanentnih ciljeva.

Takvim zaokruživanjem proizvodnje podižemo sustav na novu dimenziju kojom postajemo ekološki osviješteni, a time i bliži krajnjim korisnicima.

 
Trenutno ste na:Početna O nama Politika kvalitete

POLITIKA KVALITETE:

HACCP