Osatina Grupa d.o.o

Izdvojeno:

 

Proizvodnja povrća u stakleniku

Svjesni trenda poskupljenja svih oblika energije i u želji da iskoristimo...

 

20 godina poslovanja

Ove godine Osatina bilježi 20. obljetnicu poslovanja. Tom prigodom, upravn...

 

Bio-plin

Osatina Grupa d.o.o. realizirala je izgradnju dvaju bioplinskih postrojenja...

Certifikati i priznanja

Zlatna Kuna
Zlatna kuna HGK, za uspješnost u poslovanju i doprinos hrvatskom gospodarstvu

Tvrtka Gazela
Tvrtka gazela (business.hr)

Transport

Osatina Grupa - Transport
Vozni park Osatine Grupe d.o.o. sastoji se od vozila vodećih europskih proizvođača čije performanse zadovoljavaju visoke kriterije kvalitete, praktičnosti i funkcionalnosti što omogućuje da izvršimo svaki transportni zadatak.

 

 

Vozni park tvrtke sastoji se od: 10 tegljača marke Volvo, Mercedes, Scania nosivosti do 25 t, 1 manji do 7 t i dostavno vozilo VW Crafter do 1 t, slijedećih poluprikolica: 2 hladnjače do 25 t marke Schmitz za prijevoz povrća iz vlastite proizvodnje do trgovačkih centara širom Hrvatske, poluprikolice Schmitz i Krone za prijevoz paletirane robe, kiperice za prijevoz rinfuzne robe, 2 cisterne za mlijeko do 30.000 L, cisterna za stočnu hranu, Fliegl cisterne za prijevoz gnojnice i potisne prikolice za prijevoz sjenaže, silaže, žitarica, humusa i drugih rinfuznih roba.

Osatina Grupa - Transport

 

 

 

 

 

U fazi smo obnove i proširenja voznog parka s većim brojem novih tegljača, kiperica, cisterna za mlijeko i poluprikolica za prijevoz paletne robe, te dostavni kamion za kapilarnu distribuciju do 7 t nosivosti odgovarajući na taj način izazovima ratarske i stočarske proizvodnje, te hidroponskog uzgoja iz vlastitog staklenika.

Osatina Grupa - Transport
Najveća vrijednost su naši vozači koji su visoko motivirani, kvalificirani, poslu pristupaju profesionalno, točni su i poštuju stroge EU norme odmora i radnog vremena. Cilj nam je osigurati vrhunsku logističku uslugu i zadovoljiti sve potrebe kako korisnika unutar tvrtke, tako i naših poslovnih partnera čijim potrebama odgovaramo pružajući im mogućnost da budu efikasni i konkurentni na tržištu.


Osatina Grupa - Transport
Odgovorno poslovanje jedno je od naših temeljnih načela, svjesni očuvanja okoliša osiguravajući našim vozačima dobre radne uvjete u novim vozilima opremljenim motorima najvišeg eko standarda i ostalom komfornom opremom. Ozbiljnost pristupa svjedoči i ISO certifikat 9001 i HACCP te činjenica da osobitu pozornost polažemo čistoći i održavanju vozila, te kontinuirana edukacija osoblja kao odgovor sve zahtjevnijim poslovnim partnerima. Neprestan rast i razvoj neizostavni je dio naše poslovne politike, a rezultati se očituju u uspješnom poslovanju.

 
Trenutno ste na:Početna Usluge Transport

POLITIKA KVALITETE:

HACCP