OPIS POSLA:
– planira i optimizira procese u proizvodnji
– nadzire dnevne proizvodne operacije i normiranja
– kontrolira ispravnost roba i dokumentacije
– surađuje s veterinarskim i drugim institucijama
– nadzire provedbu HACCP-a
– odgovara za kvalitetu i sigurnost prehrambenih proizvoda
– kontrolira slijedivost, utrošak sirovina i repromaterijala
UVJETI:
– VŠS, VSS – Prehrambeno-biotehnološki fakultet, veterinarski fakultet ili srodno obrazovanje
– poželjno iskustvo na poslovima prehrambenog tehnologa minimalno 1 godinu, ali nije presudno
– poželjno iskustvo u radu s IFS Food i srodnim certifikatima
– razvojne i inovacijske sposobnosti
– izrazite komunikacijske i organizacijske vještine
– visoka razina odgovornosti
– aktivno korištenje osobnim računalom (MS Office)
– aktivno znanje engleskog jezika
– spremnost na smjenski rad
MJESTO RADA: Đurđevac/ Pogon za preradu mesa
Prijavi se za posao