Vero

DO ZADNJEG ZALOGAJA!
Domaće je najukusnije! Zato se Vero brine da se na tvom stolu nalaze vrhunski mesni proizvodi s naših farmi u Slavoniji i Podravini. Vero mesni proizvodi naziv su dobili prema talijanskoj riječi vero koja znači istinitost, izvornost, autentičnost.

Vero mesni proizvodi naziv su dobili prema talijanskoj riječi vero koja znači istinitost, izvornost, autentičnost. Ti su pojmovi, kao i sam naziv brenda, u suodnosu s brendom Vego koji je već poznat i priznat među potrošačima, ne samo u Hrvatskoj, već i u susjednim zemljama, kao i u EU.

Ono što naš brend nudi jest sljedivost, zaokružena proizvodnja i kvaliteta u konačnici što se simbolično prikazuje logotipom Vera koji komunicira put od naše farme do vašeg stola.

Zaokruženim proizvodnim ciklusom također garantiramo sljedivost proizvodnje, od kontrolirane prehrane i uzgoja vlastite stoke, do detaljno razrađenog i praćenog tehnološkog procesa u samoj preradi mesa do planiranog i kontroliranog transporta i distribucije, kako sirovine tako i gotovog proizvoda.

OSATINA d.o.o.

U više od 25 godina postigli smo savršeno zaokružen koncept proizvodnje vođen znanjem i kompetencijom, modernom tehnologijom, kvalitetom i održivim razvojem.

Kontakt

OSATINA GRUPA d.o.o.
Grobljanska 70
Viškovci, Hrvatska
Tel: +385 (0)31 856 999
Fax: +385 (0)31 856 045
E-mail: osatina@osatina.hr