Prerada mesa

Pogon za preradu mesa, smješten na 3380 m2 proizvodnog prostora, opremljen je suvremenom tehnologijom koja osigurava pravovremenu kontrolu svih tehnoloških procesa.

Sa svojom proizvodnjom trajnih, polutrajnih i obarenih proizvoda, svježeg i mljevenog mesa te pripravaka od mljevenog mesa cilj nam je pozicionirati se na tržištu kao lider po kvaliteti. Takvu viziju zasnivamo i postižemo kvalitetom te kontroliranim zaokruženim procesom proizvodnje od naše farme do Vašeg stola. Kontrolu cjelokupnog procesa osigurali smo implementacijom suvremenog sustava sljedivosti koji komunicira podatke kroz barkodove od ulaza sirovine i repromaterijala pa sve do finalnog proizvoda.

Kao proizvođač prehrambenih proizvoda svjesni smo odgovornosti i naše uloge u društvu pa je pravac razvoja usko i nedjeljivo vezan uz kvalitetu i sigurnost hrane.

Godine 2018. certificirani smo prema međunarodnom IFS standardu (engl. International Featured Standards) što potvrđuje da uz primjenu najmodernijih tehnologija prerade mesa našim kupcima možemo ponuditi vrhunske proizvode iznimne kvalitete u kojima se uživa, kako Vero slogan i kaže –  „do zadnjeg zalogaja!“.

Cjelokupan krug proizvodnje se završava također na policama naših kupaca kao i u našim vlastitim maloprodajama do kojih stiže vlastitim transportom.

OSATINA d.o.o.

U više od 25 godina postigli smo savršeno zaokružen koncept proizvodnje vođen znanjem i kompetencijom, modernom tehnologijom, kvalitetom i održivim razvojem.

Kontakt

OSATINA GRUPA d.o.o.
Grobljanska 70
Viškovci, Hrvatska
Tel: +385 (0)31 856 999
Fax: +385 (0)31 856 045
E-mail: osatina@osatina.hr