Staklenici

Staklenička proizvodnja rajčice i krastavca odvija se na tri lokacije – u Ivankovu, Tomašancima i Viškovcima – na površini od 30 ha. Kako bismo pratili trendove i potrebe naših kupaca te dodatno unaprijedili svoju proizvodnju gradimo dodatna dva staklenika za proizvodnju salate i presadnica s najnovijom LED tehnologijom uzgoja.

Suvremena proizvodnja povrća u zaštićenim prostorima podrazumijeva korištenje optimalnih uvjeta za rast i razvoj biljaka u cilju ostvarivanja maksimalnih prinosa i najviše kvalitete proizvoda. S ponosom možemo istaknuti primjenu najnovijih tehnoloških dostignuća poput:

  • korištenja ugljikovog dioksida nastalog kao nusproizvod rada kogeneracijskih uređaja za proizvodnju električne energije
  • sustava dehumidifikacije, odnosno izmjene zraka koji omogućuje kontrolu relativne vlažnosti uz značajne uštede toplinske energije do čak 40%
  • automatskog evidentiranja rada uposlenika i fitomonitoringa te
  • automatizacije sustava manipulacijom i konfekcioniranjem gotovih proizvoda po berbi.
OSATINA d.o.o.

U više od 25 godina postigli smo savršeno zaokružen koncept proizvodnje vođen znanjem i kompetencijom, modernom tehnologijom, kvalitetom i održivim razvojem.

Kontakt

OSATINA GRUPA d.o.o.
Grobljanska 70
Viškovci, Hrvatska
Tel: +385 (0)31 856 999
Fax: +385 (0)31 856 045
E-mail: osatina@osatina.hr