Transport

Vozni park Osatine Grupe d.o.o. sastoji se od vozila vodećih europskih proizvođača čije performanse zadovoljavaju visoke kriterije kvalitete, praktičnosti i funkcionalnosti što omogućuje da izvršimo svaki transportni zadatak.

Vozni park tvrtke sastoji se od: 10 tegljača marke Volvo, Mercedes, Scania nosivosti do 25 t, 1 manji do 7 t i dostavno vozilo VW Crafter do 1 t, slijedećih poluprikolica: 2 hladnjače do 25 t marke Schmitz za prijevoz povrća iz vlastite proizvodnje do trgovačkih centara širom Hrvatske, poluprikolice Schmitz i Krone za prijevoz paletirane robe, kiperice za prijevoz rinfuzne robe, 2 cisterne za mlijeko do 30.000 L, cisterna za stočnu hranu, Fliegl cisterne za prijevoz gnojnice i potisne prikolice za prijevoz sjenaže, silaže, žitarica, humusa i drugih rinfuznih roba.

U fazi smo obnove i proširenja voznog parka s većim brojem novih tegljača, kiperica, cisterna za mlijeko i poluprikolica za prijevoz paletne robe, te dostavni kamion za kapilarnu distribuciju do 7 t nosivosti odgovarajući na taj način izazovima ratarske i stočarske proizvodnje, te hidroponskog uzgoja iz vlastitog staklenika.

transport11_b
transport2_b
transport3_b

Najveća vrijednost su naši vozači koji su visoko motivirani, kvalificirani, poslu pristupaju profesionalno, točni su i poštuju stroge EU norme odmora i radnog vremena. Cilj nam je osigurati vrhunsku logističku uslugu i zadovoljiti sve potrebe kako korisnika unutar tvrtke, tako i naših poslovnih partnera čijim potrebama odgovaramo pružajući im mogućnost da budu efikasni i konkurentni na tržištu.
Odgovorno poslovanje jedno je od naših temeljnih načela, svjesni očuvanja okoliša osiguravajući našim vozačima dobre radne uvjete u novim vozilima opremljenim motorima najvišeg eko standarda i ostalom komfornom opremom. Ozbiljnost pristupa svjedoči i ISO certifikat 9001 i HACCP te činjenica da osobitu pozornost polažemo čistoći i održavanju vozila, te kontinuirana edukacija osoblja kao odgovor sve zahtjevnijim poslovnim partnerima. Neprestan rast i razvoj neizostavni je dio naše poslovne politike, a rezultati se očituju u uspješnom poslovanju.

transport4_b
transport5_b
OSATINA d.o.o.

U više od 25 godina postigli smo savršeno zaokružen koncept proizvodnje vođen znanjem i kompetencijom, modernom tehnologijom, kvalitetom i održivim razvojem.

Kontakt

OSATINA GRUPA d.o.o.
Grobljanska 70
Viškovci, Hrvatska
Tel: +385 (0)31 856 999
Fax: +385 (0)31 856 045
E-mail: osatina@osatina.hr