Politika kvalitete

OSATINA želi i dalje razvijati, primjenjivati i trajno poboljšavati sustav kvalitete u skladu sa zahtjevima međunarodne norme ISO 9001 na nivou cijele tvrtke, te HACCP sustavom u dijelu proizvodnje mesa, mlijeka i stočne hrane.

U poljoprivrednoj djelatnosti i dalje želimo biti lider svoje regije. Svakodnevna komunikacija s komitentima, poznavanje svakog pojedinog gospodarstva uključenog u poslovanje, osigurava nam sigurno poslovanje i čvrsti položaj u regiji.
Stalna nam je briga poboljšavati naše proizvode, usluge i poslovne procese. Težit ćemo stvaranju trajnih odnosa s kupcima temeljnih na zadovoljavanju i nadilaženju njihovih potreba putem traženja optimalnih cjelovitih rješenja.
Kvaliteta nastaje na svakom radnom mjestu – u proizvodnji, distribuciji, upravi. Svi djelatnici tvrtke uključeni su u ostvarivanje ciljeva politike kvalitete te imaju primarnu odgovornost za kvalitetu vlastitog rada, sukladno utvrđenim odgovornostima i ovlaštenjima. Želja za pobjedom i timski rad u centar naših aktivnosti stavlja stalno poboljšavanje učinkovitosti sustava upravljanja. Težimo da budemo najbolji u onome što radimo, usredotočujemo se na ono što je važno za izgradnju našeg poslovanja, marki i ljudi.

Dostizanje zadane razine kvalitete i poboljšanja postiže se stalnom kontrolom, otklanjanjem uzroka ne-kvalitete i provedbom preventivnih mjera što uključuje stalnu izobrazbu, modernu tehniku i tehnologiju, modernu organizaciju i način upravljanja.
Kao izraz trajnog opredjeljenja za poslovanje po načelima međunarodnih normi nastala je odluka o uvođenju i primjeni sustava kvalitete. Politiku kvalitete primjenjujemo kako bismo povećali ugled tvrtke, te ostvarili radnu okolinu u kojoj vladaju stručnost, kreativnost i zadovoljstvo.
Sustavnim komuniciranjem kroz sve poslovne procese prepoznali smo nove strateške ciljeve, a oni su: moderni tehnološki procesi, kvalitetne sirovine i proizvodi, znanje i stručnost, te poslovanje prema načelima održivog razvoja.
Stoga u cilju racionalnog korištenja najboljih izvora energije i sirovina, gospodarenjem otpadima i zadovoljavanjem međunarodnih normi Osatina pokreće nove projekte k ostvarenju tih permanentnih ciljeva.
Takvim zaokruživanjem proizvodnje podižemo sustav na novu dimenziju kojom postajemo ekološki osviješteni, a time i bliži krajnjim korisnicima.

OSATINA d.o.o.

U više od 25 godina postigli smo savršeno zaokružen koncept proizvodnje vođen znanjem i kompetencijom, modernom tehnologijom, kvalitetom i održivim razvojem.

Kontakt

OSATINA GRUPA d.o.o.
Grobljanska 70
Viškovci, Hrvatska
Tel: +385 (0)31 856 999
Fax: +385 (0)31 856 045
E-mail: osatina@osatina.hr