13. Stručno i savjetodavno okupljanje “Osatina i partneri” održalo se krajem prošloga tjedna u Đakovu. Skup je već tradicionalan i okuplja brojne sudionike u poslovanju Osatina grupe.

Budući da je danas više nego ikada bitan imperativ zdrave hrane, potrošači si postavljaju brojna pitanja kada nabavljaju hranu za sebe i svoju obitelj, od toga gdje je proizvedena i u kojim uvjetima, pa sve do društvene odgovornosti. Koncept održivog razvoja svoj zamah i kontinuitet ostvaruje upravo Osatina grupa već 28 godina, koristeći resurse kroz zaokruženi proces, radi čega nas tržište prepoznaje kao jedinstvene. Naša tvrtka bilježi konstantan razvoj u proizvodnji voća, povrća, mlijeka, mesa, te u uzgoju svinja i goveda, a da bismo realizirali poslovni plan, važan nam je i potencijal za razvoj u kooperantskoj suradnji.

Na održanom okupljanju, kooperanti su se direktno savjetovali s tvrtkama partnerima Osatina grupe. Partneri su: Agrochem – Maks d.o.o, BC Institut, Croatia osiguranje, KWS, Pioneer sjeme d.o.o., Poljoprivredni institut Osijek, RWA Hrvatska, Sygenta Agro. Partneri su nagradili i vrijedne kooperante, a to su: Mišo Kuric, Alen Kovačević, Zdenko Perić, Mišo Lončarević, Marko Čabrajac, Sandra Tojčić, Ivo Kelić, Stjepan Lović, a nagradu Osatina grupe dobio je Josip Lović. Osatina grupa tako potiče rast i razvoj, optimizam, a svoje strateške ciljeve usmjerava k najboljim rezultatima!

'Početak natječaja:  
Završetak natječaja:  
OSATINA d.o.o.

U više od 25 godina postigli smo savršeno zaokružen koncept proizvodnje vođen znanjem i kompetencijom, modernom tehnologijom, kvalitetom i održivim razvojem.

Kontakt

OSATINA GRUPA d.o.o.
Grobljanska 70
Viškovci, Hrvatska
Tel: +385 (0)31 856 999
Fax: +385 (0)31 856 045
E-mail: osatina@osatina.hr